Uhm… Millionbøf

Fra køledisken lå denne appetitlige pakke og lokkede.

Pakken indeholder to poser, én med 300g kødret og én med 250g kartoffelmos.
Tilberedningen fandt denne gang sted i mikrobølgeovn, hvor poserne først blev gennemhullet et par steder før de blev lagt til hvile på en tallerken. ‘
Efter 4 minutter gjorde et mikrodjævlen opmærksom på, at den var færdig med at ophidse vandmolekylerne i poserne. Og det havde den gjort fremragende. Så fremragende, at poserne nu havde en temperatur lige under flydende lava, hvilket ikke er ideelt, når indholdet skal ud. Igen måtte jeg prioritere om brændvabler var posernes sidste indhold værd, hvilket jeg ikke mente.

Jeg ved godt at man ligesom ved tusinbenet ikke skal tage millionbøf bogstaveligt, men der var langt mellem kødstykkerne der flød rundt i sovsen, der smagte fint, hvis retten havde været forloren skildpadde. Kartoffelmosen er blød, ensartet og bedre end pulverkartoffelmos.

Uhm… Millionbøf er et hurtigt, billigt og spiseligt måltid, der dog ikke lever op til forsidefotoet, hvor der tydeligvis er mere kød i sovsen, men som andre retter fra Jensen’s Food Group, er der blevet holdt igen på kvaliteten for at holde prisen nede.

Reklamer

~ af wozny på december 23, 2008.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: