Gyros Rispande

Nok en panderet der lover at være klar på 10 minutter, hvilket passer ved tilberedning af en halv pose, som meget godt svarer til en enkelt portion.
Retten består af løse ris, marineret og krydret svinekød, rød og grøn peber, løg og majs.

Kødstykkerne har til tiden en meget kraftig eftersmag af gris, hvilket ikke er optimalt. Der anbefales at man bruger et par spiseskefulde olie under tilberedningen, der dog gør hele retten en anelse fedtet, hvilket ikke trækker op. Risene er til gengæld dejligt løse og veltilberedte, og sammen med de få men rimelige grønsager, har retten dog kun lige bestået i at kunne betragtes som et måltid.
Den kun let krydrede smag efterlader dog ikke det store indtryk og er hurtig glemt.

Gyros Rispande er ikke rigtig dårlig, men et billigt alternativ til et dog mættende måltid.

Retten er produceret i Tyskland hos Menü-Variant GmbH og fundet i Aldi.

Advertisements

~ af wozny på januar 14, 2009.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: