Herregårdsgryde – færdigret nu med pibelyd

Herregårdsgryde – færdigret nu med pibelyd

K, som man forbinder med salater, har lavet denne færdigret, der leveres i mikrobølgeovnsvenlig emballage. Efter bortskaffelse af paphylster, overlader jeg tilberedningen til mikrobølgedjævlen.
En interesssant “feature” er, at emballagen er udstyret med en form for ventil, der, når damptrykket bliver højt nok, skulle udstøde en pibelyd, når retten var varm nok.

Jeg var en anelse skeptisk og ved tanken om at pibelyden skulle overdøve ovnens ventilator, magnatron, drejeskivemotor og eventuelle baggrundslyde, blev jeg og observerede ovnen. Efter godt 3 minutter, hvor pakken havde ændret form, som man ellers kender det fra mikrobølgepopcorn, kom der en væsen af damp og et ynkeligt “piv!”. Jeg ventede 10 sekunder og tog retten ud. På trods af ovnens drejeskive og pibelyden, var retten lige knap varm nok, men 30 sekunder senere var den fin.

Kød, kartoffelskiver og en smule ærter og rød peber ligger i en orangerød sovs. Kødet er mørt, kartoflerne fine og ærterne gode. Hverken kartofler eller ærter er melede eller grynede. Paprikasovsen er en anelse anonym og kunne godt have trængt til nogle krydderier, men alt i alt er det en lækker oplevelse.
Retten er på i alt 400g, og afspejler at kvalitet ikke kan erstattes med kvantitet.

K´s Herregårdsgryde er en lækker ret, der holder, hvad den lover, er velsmagende og hurtig at lave og egner sig bedst til, når man ikke er meget sulten.

Herregårdsgryde er fremstillet af K-Salat A/S og fundet på køl hos Rema.

Reklamer

~ af wozny på januar 16, 2009.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: