Dafgård Whiskygryde

Frosne gryderetter går man aldrig helt galt af. Whiskygryde disker op med godt 50g kogt oksekød, ca 160g kartoffelmos og whiskysovs for resten op til de 350g denne færdigret indeholder.

Tilberedningen foregår let i mikrobølgeovnen. På godt 7 minutter har retten i den tilberedningsvenlige papbakke blevet varm og klar til at spise.

15 små kødstykker ligger i den rødlige sovs, der flankeres af mosen. Kødet er ikke overordentligt mørt, men dog rimeligt. Sovsen er ikke for stærk og absolut velsmagende selvom whiskysmagen er kommet fra aroma. Mosen er af pulvervarianten og leder tanken hen på militærets feltrationer og det største minus ved retten.
Pakkens foto viser færre men større kødstykker, men stemmer ellers acceptabelt til det færdige produkt.

Whiskygryde er en udmærket ret, hvor en mindre portion har gjort, at kvaliteten har fået et lille hak opad.

Whiskygryde er fremstillet i Sverige af Gunnar Dafgård og fundet i Føtex på tilbud til 2 for kr.35

Reklamer

~ af wozny på januar 19, 2009.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: