Pasta Venezia

Nok en gang er valget faldet på en frossen pastaret.
En smule olie på en pande og posens indhold på, når olien er varm. Efter 10 minutter er den væde, der naturligt kommer når frosne grønsager tøes op, forsvundet og retten var klar.

Pastaerne er lidt gummiagtige men dog gode, grønsagerne (broccoli, rød peber, løg og en smule champignon) er en smule vandede men har stadig en god smag. De små og få stykker kylling er temmeligt anonyme og da det ene stykke også indeholdte et stykke brusk, kunne de ligeså godt have været undladt. En smule krydderi er med til at gøre retten til et rimeligt måltid.

Posens foto er fra en god dag, hvor pastaerne er blevet holdt lidt i baggrunden, men stemmer nogenlunde med virkeligheden.

Når plusser, minusser, bekvemmelighed og oplevelse lægges sammen havner Pasta Venezia pænt i midten af skalaen og må siges at komme i kategori “god til prisen”. Så må det tolkes, som man ønsker.

Pasta Venezia er lavet af Blue Planet Food Group og købt i Aldi.

Reklamer

~ af wozny på januar 22, 2009.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: