Frigodan Pasta Bolognese

Posens indhold fik lov til at opnå den fornødne temperatur i selskab med en stegepande, og tilberedningen gik let og hurtigt.

Pastaerne var af en snoet meget tynd variant, som eller kun kendes fra tyske frysetørrede pastaretter. Foruden pasta bestod retten af små stykker gulerødder, løg og meget lidt kød. Fordelen ved en frosset ret fremfor en frysetørret burde være, at der ville kunne komme kød af en vis kvalitet i. Det var dog ikke tilfældet.

Selv om retten var blevet omrørt ganske forsigtigt for at fordele såvel varme som pastasovs, var det endelige resultat en utrolig kedelig og klæg oplevelse og fremfor alt ensartet.Hver eneste mundfuld var ligeså intetsigende som den foregående og med den lidt klistrede konsistens, fremstod retten næsten som en “pasta-smoothie” – én stor klump ligegyldig pastasnask.

Pasta Bolognese kostede kun 10 kr på tilbud, men når resultatet kan sammenlignes med en frysetørret ret til 8 kr er det stadig for dyrt.

Pasta Bolognese er fremstillet af Frigodan og fundet i Fakta på tilbud.

20kr/kg

Reklamer

~ af wozny på februar 24, 2009.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: