Giovanni Rana Lasagne fresche alla Bolognese

Når en ægte italiensk pastamesters signatur og glade ansigt præger en pakke med kølet lasagne, så må man forvente en oplevelse udover det sædvanlige.

Denne ret kom i en foliebakke, som man kende den fra leverpostej som indes i samtlige kølediske. Der blev anbefalet ovntilberedning, og jeg skulle ikke sige den gode Giovanni Rana imod. 20 minutter senere skulle lasagnen være gennemvarm og færdig. Jeg kunne have valgt at spise retten direkte fra foliebakken, men det syntes jeg dog var lige usselt nok, men efter en del fedteri, asen og masen kom retten op på en tallerken.

Lasagnen bestod af tre lag lasagneplader med en smule kødsovs imellem og et lag bechamel-sauce på toppen, og var derfor særdeles ordinær.

Smagen var ret neutral. Kødet meget findelt og eventuelle grønsager ikke-eksisterende. Producenten har meget klogt skrevet på pakke, at “billedet på pakken kun tjener som illustration af produktet”, hvilket er heldigt, da den lasagne, der vises, tydeligt har flere lag, mere kød og mere bechamel-sauce. Mit forslag ville være at sætte et billede på af italienske bjerge i stedet, så var man da ikke i tvivl.

Der er absolut intet i denne ret, der kan retfærdiggøre prisen, og ingen grund til at foretrække denne fremfor nogen anden færdig-lasagne.

Giovanni Rana Lasagne fresche alla Bolognese er produceret i Italien og fundet på køl hos Netto.

71.43kr/kg

Reklamer

~ af wozny på marts 5, 2009.

En kommentar to “Giovanni Rana Lasagne fresche alla Bolognese”

  1. Færdigretter skal man vist bare holde sig langt væk fra 🙂 Dyrt og dårligt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: