Dafgård Frikadeller med skysovs

Som altid gik det let og smertefrit med tilberedningen i mikrobølgeovnen, og det første man bemærkede var duften af det opvarmede grønsager – gulerødder og bønner. Det skulle dog snart vise sig, at det ikke helt stod på højde med smagen af samme.

To pæne omend ikke tykke frikadeller lå flankeret af nogle meget små kartofler, ét (1) stykke blomkål, lidt ærter og de førnævnte grønsager. Dyppelsen bestod af det ikke nærmere definerbare skysovn, der kan dække over lidt af hvert.

Ingen af grønsagerne smagte af noget og var en smule tørre og kedelige. Mikrobølgerne havde ikke gjort noget godt for kartoflerne, der også havde fået en tør konsistens.
Rettens højdepunkt var klart frikadellerne, der dog smagte som frosne massefremstillede frikadeller, som man kan finde dem i de fleste suppermarkeder.

Den medfølgende skysovs stod ikke fremragende til noget af det øvrige, og var kun med til at give retten en kunstig smag.

Det var ingen stor oplevelse, og da portionen også indeholdte både et stykke bønne og et stykke gulerod af stærkt tvivlsom kvalitet, er det meget svært at finde hverken stjerner eller kokkehuer frem til denne ret.

Frikadeller med skysovs er fremstillet i Sverige af Gunnar Dafgård og fundet i Føtex på tilbud denne gang til 2 for kr.39

55.71kr/kg

Reklamer

~ af wozny på marts 24, 2009.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: