Shrimp, Vegetables & Asian Noodles

Hvor udsigten til indisk færdigmad absolut måtte betragtes som et plus, var det lidt et skridt ned af stigen at se, at retten indeholdt en stor mængde pasta.

Sovsen lå frosset i en pose og skulle først mases ud på panden, hvilket var lidt noget svineri. Da sovsen var tøet op kunne resten af posens indhold tilbringe 10 minutter på den varme pande under låg. Lidt omrøring for at skille de 8 små fuglereder af nudler.

Ud over nudler var der en del store tigerrejer, lidt løg, gulerod og broccoli. Resultatel var særdeles velsmagende og var ikke ulig retter man kunne finde hos den lokale grillkineser. Eneste minus var at nudlerne blev en anelse fedtede under tilberedningen, men det blev så rigeligt opvejet af de lækre rejer der var rigelige og velsmagende.

Posens foto stod lige knap mål med det endelige resultat. Der var tydeligt vist mere broccoli, men ellers kunne det accepteres.De 680g som posen indeholdte var absolut mættende og kunne måske trækkes til to, hvis man havde til ekstra tilbehør.

Shrimp, Vegetables & Asian Noodles er produceret i Indien hos Choice Canning Co og fundet i Netto.

42.65kr/kg

Reklamer

~ af wozny på maj 26, 2009.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: