Tulip Livretter: Gullasch

Livretter er en række danske retter for én fra Tulip, hvis normalpris ligger i den dyrere ende, og med en lækker indpakning med indbydende billeder, kan man kun have store forventninger.

Desværre er udtrykket “What you see, is what you get” ikke validt i dette tilfælde.
Den gule indbydende kartoffemos flankeret af store stykker kød og gulerod i tern står lidt i kontrast til den generisk kedelige mos, der titter op gennem den ligeså genkendelige brune skysovs med lidt kød i, og selvom æsken er prydet med en veltilfreds single-type, så er der stadig lidt “tabermad” over den papbakke, man står med, når retten er klar.

Men det kunne man jo sige sig selv. Et stort industrikøkken kan bare ikke lave kartoffelmos, der har en smule konsistens og smag, og sovs er nu en gang mere rentabel end kød.
Men når al det dårlige er sagt, så kan man ikke tage fra Tulips Gullasch, at den faktisk smager godt, når man først har vænnet sig til den tynde babymosagtige kartoffelmos. Kødet er også særdeles mørt og velsmagende, men jeg ender alligevel på en karakter omkring middel, da der stadig er for lidt kød.

Nu fandt jeg Tulips Livretter på tilbud hos Aktiv Super til en flad 10´er, og er absolut tilfreds med mit køb. Normalprisen er 2½ gang højere, og så ville jeg havde siddet med en dårlig smag i munden – ikke kun fra kartoffelmosen.

28,57kr/kg (71,29 kr/kg)

Reklamer

~ af wozny på september 18, 2009.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: