Rahbek fiskesuppe med laks og rejer

Efterår er suppetid, og udvalget af færdigsuppe er normalt begrænset til tomat-, okse- eller hønsekødssuppe.Derfor var det glædeligt at finde denne suppe fra Rahbek i Netto.

Suppen kom og skulle tilberedes i en pose. Nogle huller blev stukket i plastikken og posen stædt til hvile på en tallerken mens mikrobølgeovnen udførte sin magi. På pakken anbefales 9 minutters tilberedning og selvom suppen lystigt kogte i den nu oppustede indpakning efter 5 minutter, fik tankerne om fiskestykker i eget vand og min barndoms uhygiejniske fiskebutikker, mig til at beståle retten i de resterende 4 minutter også.

Suppen skulle nu befries fra sit plastikhylster, hvilket var lidt besværligt, når den var kogende, men det lykkedes og retten kunne serveres.

Alle betænkligheder blev manet i jorden, da den kraftige duft fra suppen bredte sig, og da selv den første forsigtige glohede skefuld smagte fantastisk, kunne det kun gå for langsomt med at indtage resten.
Smagen var stærk af chili og kraftig af de findelte grønsager. De terningstore stykker af laks var rigelige og faste, og rejerne var som rejer nu kunne være.

Hvis der skulle være en finger at sætte på denne fiskesuppe var det, at pakken var for lille. Der står, at der er til to portioner, men så er det kun som forret, da pakken kun indeholder 400g.

Fiskesuppe med laks og rejer kan varmt anbefales. Den er fremstillet af Rahbekfisk A/S og fundet i Netto.

62.50 kr/kg

Reklamer

~ af wozny på oktober 10, 2009.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: