Thai Dinner Kit

Det er altid spændende, når der kommer nyt i discountsupermarkedets frysedisk. Denne gang lokkede en violet pakke mig med at være en komplet thailandsk ret på få minutter.

Rettens ingredienser var naturligvis frosne men separeret i små poser. Ideen skulle være, at man så selv kunne sammensætte rette og vælge til eller fra, som man ønskede.I poserne var: Ris, sur/sød sovs, lidt ove en halv skive anannas, syv halvstore rejer, en smule grønssager (peber, minimajs, sukkerærter, løg) og en pose med tørrede chili og lidt cashewnødder.

Efter optøning valgte jeg at lægge hele molevitten i en dyb tallerken og give den 5 minutter i mikrobølgernes vold, hvilket var rimeligt, og retten var klar.
Det endelige resultat var absolut lækkert. Det smagte som en standard ret, som man ville kunne få det på hos den lokale kinamand, hvilket må siges at være i orden.

På minussiden var det lidt for besværligt, når man ligeså godt fra starten kunne have blandet det hele. På pakken står der, at tilberedningstiden er 8 minutter, hvilket nok er lige i underkanten, når man både skal tø op, blande og varme. Der er også lidt for få rejer og grønsager. Det bliver ret hurtigt ris med sovs. Det eneste gode ved de små poser var, at man kunne vælge, hvor stærk retten skulle være.

Endlig bedømmelse er dog, at det er en god og lækker ret, der er rimelig let at varme op, og vi ender på at Thai Dinner Kit må være “over middel”.

Thai Dinner Kit er fundet i Netto og fremstillet i Thailand for Uhrenholt

64.44 kr/kg

Reklamer

~ af wozny på oktober 18, 2009.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: