Livretter Baconmix

Den lokale nettobiks havde igen disket op med lidt tilbud fra Tulips Livretter-sortiment.

Den første ret blev baconmix, der kom i praktisk løsfrossen stand.
De 500g blev da fedtstoffet var blevet varmt lagt på stegepanden. Tilberedningen er let, som ved de fleste panderetter og blev overstået på lidt over de 10 minutter, der stod på pakken, men det første der slår én, er en uoverensstemmelsen fra forsidebilledet. På billedet er baconnet tydeligt stegt og sprødt, mens mit forsøg har en temmelig kedelig griselyserødt udseende. Med mindre man starter med at sortere baconnet fra, og stege det seperat er det simpelthen umuligt at opnå det stegte look.

Med skuffelsen hængende som en mørk sky gik jeg igang med at smage, og førstehåndsindtrykket blev, at Baconmix ganske enkelt er for trist og smagsløs. Selvfølgelig kan retten spiffes lidt op med salt, peber og engelsk sovs, men bliver så bare en middelmådig gang biksemad med slatten bacon, og dét er nok Baconmix´ største problem.
 
Jeg kunne ikke lade være med at sammenligne med den billigste biksemad, jeg også har prøvet. Kiwis biks til under det halve pr/kilo benytter kogt svinkød, som nok er skinke eller bacon i mindre stykker, men adskiller sig ellers ikke synderligt fra Baconmix, og så har jeg ikke svært ved at vælge.

Tulips Livretter Baconmix slår på et kendt mærke, en flot indpakning og et urealistisk forsidefoto for at sælge biksemad Plus. Det er ikke i orden, men når det så er sagt, så er Baconmix stadig et billigt måltid, bare ikke det billigste eller bedste.
Endelig dom er “middel”, da det er meget svært at ødelægge en ret, der reelt ikke kræver den store tilberedning. 
34.00 kr/kg

~ af wozny på oktober 20, 2009.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: