Thai Red Chicken Curry with Jasmine Rice

Forandring fryder og derfor var jeg da ikke sen til at snuppe et par pakker af Thai Red Chicken Curry with Jasmine Rice der var ugens slagtilbud i Lidl til en flad 10´er pr. pakke.

Retten lå i en plasticbakke med ris og sovs med kød adskildt. Tilberedningen var lidt kringlet. Først skulle der prikkes hul i filmen over pakken, hvilket dog er standard. Derefter en tur i mikrobølgeoven. Ud med pakken igen. Røre rundt i sovsen. Fedte med at lægge folien over igen. Ind i ovnen igen. Ud med bakken og konstatere at på trods af alle anstrengelserne, var det ikke blevet varmt nok endnu. Ind igen og bestråle det, indtil det var så varmt som lava. 

Retten kom på tallerken og så ganske godt ud. Smagen kunne diskuteres. Jeg vil gerne give min sarte vesterlandsmave skylden for ikke at være helt op at ringe over de fremmede smagsindtryk. Sovsen med kylling er stærk, men chilismagen holder ikke så længe, men er dog så overvældende, at den forholdsvis lille portion ris ikke er tilstrækkelig. Dertil skal lægges at retten indeholder hele limeblade og citrongræs, der nok giver smag, men også er af sådan konsistens, at de skal sorteres fra, med mindre man er koala- eller pandabjørn.

Det endelige bliver, at man skal vægte fordele og ulemper. Er man til det thailandske køkken eller brun sovs? Derfor ligger Thai Red Chicken Curry with Jasmine Rice i midten af feltet.

Thai Red Chicken Curry with Jasmine Rice er produceret i Thailand for CM Food og fundet i Lidl.

27.78kr/kg

Reklamer

~ af wozny på november 17, 2009.

En kommentar to “Thai Red Chicken Curry with Jasmine Rice”

  1. Jeg har lige været i thailand og havde netop red curry chicken som min favorit ret derovre. Den færdigret fra Lidl rammer faktisk original retten ret godt i smagen og udseendet og er tilpas stærk. Jeg var helt i ekstase og skal bare ned og se om de har flere.. Er glad for at ikke alle kan li den for så er der forhåbentlig flere… 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: