Middag for én – Dansk Bøf

Der er en stor gruppe af frosne færdigretter, der på mere eller mindre eksotisk måde bejler om den enlige, der lige ønsker sig lidt let. I denne kategori ligger Danish Prime´s Middag for én, og denne gang faldt valget på Dansk bøf, fordi jeg kunne købe den for en 10´er i Fakta.

Den efterhånden velkendte papbakke fik sig en karruseltur i mikroovnen. Da retten havde nået den ønskede temperatur flåede jeg folie af, og en ikke ubehagelig duft mødte mig. Et plus. Den ellers uanseelige ret, der bestod af en ynkelig lidt bleg frikadellestor kødklump og nogle industrikøkkenkartofler, der var stedt til hvile i en brun sovs, på hvilken der var et svagt skær af fedtperler, der kunne tilkendegive, at sovsen indeholdte en smule naturligt.

Sovsen viste sig også fra sin behagelige side, og var ganske velsmagende, hvilket tog lidt af den ellers kedelige kønsløse konsistens fra kartoflerne. Det er et lille plus værd. Bøffen, der kke havde udseenet med sig smage i første mundfuld forbavsende godt, prisen taget i betragtning. Desværre var anden mundfuld ledsaget af, hvad jeg kunne fornemme var enten sene eller brusk, hvilket trak gevaldigt i den anden retning.

Hvad angår pakkens foto er det efterhånden blevet et fast kendetegn for retter, som Tulips fotograf har været ind over, er der store uoverenstemmelser med virkeligheden. Der er brugt udtrykket “Serveringsforslag”, som åbenbart fritager firmaet, men med mindre man tager ingredienserne op af den lille papbakke og vasker dem, så er det ikke muligt at anrette indholdet smukt på en tallerken.

Jeg kan kun gentage:”Vær ved, hvad I sælger eller lav noget bedre til en højere pris”

Med både en indledende karruseltur efterfuldt af en smagsmæssig rutjebanetur mens man kigger på et fantasifoto, der er spejlkabinettet værdigt, må man sige at 10 kr er en billig måde at få sig en tur i Tivoli inden for hjemmets trygge rammer.

Dansk Bøf (uden løg) gjorde det ud for et måltid, der var den flade 10´er værd. Hurtigt og spiseligt og lander midt i feltet.

Middag for én – Bansk Bøf er lavet af Tulip Food Company og fundet i Fakta som slagtilbud.

28.57kr/kg

Reklamer

~ af wozny på januar 16, 2010.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: