Findus Gullashsuppe


Vintertid er suppetid, og heldigvis er der da mulighed for at finde andre varianter end mere eller mindre udvandede udgaver af hønse- eller oksesuppe.

Findus er kommet med nogle suppevarianter i små portioner, hvoraf Gullashsuppe er én af dem.

Posen indeholder 300g frosset suppe i terninger, der gør det let at tø den op uanset gryden eller skålens størrelse. Da der skulle tilsættes 1 dl vand gav det ialt 400g suppe, som jeg lod mikrobølgeovnen tage sig kærligt af direkte i skålen.
5 minutter, med en enkelt pause til omrøring, senere var retten rygende varm.

Hvad der først faldt ig i øjnene var, at portionen indeholdt rimeligt store stykker kød, som også var overordentlige møre. Udover kød var der en del svært-definerbare grønsager i små udkogte terninger. Efter gennemlæsning af emballagen, kom jeg frem til at det drejede sig om kartofler (hvilket forklarede den kedelige konsistens), gulerødder, løg og rød peber. Der var dog ikke noget i vejen med smagen, der var både rig og stærkt krydret, og den fik varmen til at forplante sig både i mund og krop.

Det må siges at være en ganske behagelig oplevelse og med en kilopris på ca det dobbelte af “almindelig suppe” er der klart et forhold mellem pris og kvalitet.
Skulle der dryppes lidt malurt i bægeret, skulle det være, at de udkogte grønsager gjorde, at hver eneste skefuld smagte ens. En smule mere bid i grønsagerne kunne have givet en bedre smagsoplevelse. Det skal dog ikke rokke ved at Gullashsuppe absolut ligger i den bedste ende.

Gullashsuppe er fremstillet af Findus og fundet i Rema1000

59.33kr/kg

Reklamer

~ af wozny på januar 22, 2010.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: