Danish Prime Kylling i paprikasauce med ris

På trods af, at Danish Prime har skuffet før i modsætning til Findus fra sidste indlæg, fristede de nye varianter fra Faktas frysedisk alligevel.

Den velkendte “taberbakke” fik sine 5-7 minutters berømmelse i mikrobølgernes beroligende summen og retten var så rygende varm, at den måtte betegnes som et våben.

En rødlig sovs var eneste farve der lyste lidt op i denne ret, der eller kun bestod af hvide ris og hvidt kyllingekød.
På den positive side må man konstatere at risene var bløde og kødet var mørt. Desværre var kødet også drænet for enhver form for smag ud over den papagtige smag af frossent kylling. Paprikasauce smagte mest af særdeles kedelig tomatsovs, som jeg før har smagt i kedelig pastaret og kedelig lasagne, og absolut ikke af paprika. De champignons, der havde forvildet sig ned i den portion, jeg havde fornøjelsen af, smagte mest som om, de havde været forbi et glas, inden de havde endt deres dag i dybfryseren, og var ligesom resten af retten tappet for enhver form for smag.

Kylling i paprikasauce med ris lovede godt og duftede godt, men skuffede fælt. Samtidig var portionen på de 350g lige i underkanten, hvilket dog i sidste ende blev en godt ting, da retten ikke var den største nydelse og ikke overraskende lander Kylling i paprikasauce med ris fra Danish Prime i den nederste del af min meget løse bedømmelse.

Kylling i paprikasauce med ris blev fundet i Fakta til lige under en gylden 20’er.

57,00 kr/kg

Reklamer

~ af wozny på marts 2, 2010.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: