Taste of Travel: Grillet kylling med sesamsauce

Det må nok erkendes, at færdigretterne kommer i kurven som resultat af et impulskøb. Taste of Travel: Grillet kylling med sesamsauce lå ganske alene i Nettos frysedisk uden skyggen af prisskilt eller andre oplysninger på tilhørsforhold. Jeg var lidt i tvivl om, den overhovedet indgik i sortimentet, men scanneren tog den, og for kr.15.- blev jeg den lykkelige ejer af retten.

Der var absolut intet nyt under solen, da det kom til tilberedningen, men hvis det virker, er det jo ingen grund til at lave det om. Lidt huller i folien og en syv minutters snurretur i mikrobølgedjævlen senere var retten klar.

Det første indtryk var nogle lidt kedelige grå ris og en standard kinesisk sammenkogt ret. Den nødeagtigte popcorn duft af sesamfrøene var markant, og var også det første smagsindtryk jeg fik af retten.

Store møre stykker kylling var den bærende ingrediens, der lå i en ikke for stærk sovs sammen med store stykker grillet peber.  Sammen med risene, der dog smagte udmærket, var det en ganske behagelig oplevelse, der sagtens kan anbefales. Desværre var Taste of Travel: Grillet kylling med sesamsauce et slagtilbud, og derfor nok tvivlsomt om det kommer i frysedisken igen.

Taste of Travel: Grillet kylling med sesamsauce er fremstillet hos Crop´s i Belgien, og ligger i den gode ende af skalaen.

42.86 kr/kg

Reklamer

~ af wozny på marts 17, 2010.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: