Danish Prime Dansk Gullash

Danish Prime har efterhånden skuffet så mange gange, at den store smagsoplevelse næsten var død på forhånd.

Tilberedningen var da også så dræbende triviel, så den dårlig er værd at bruge spalteplads på. Huller prikket, 7 minutter på glaskarrusellen, og retten havde en temperatur, der var en islandsk vulkan værdig.

Det var med bøjet hoved, at jeg tog filmen af “taberbakken” og stirrede på den blege industrimos omkranset af brunlig sovs med fedtperler på. Indtrykket var et stykke fra forsidefotoet af store kødstykker og gulerødder.
Det var derfor uden de store forventninger, at jeg stak gaflen i retten. Mosen var kedelig, men smagte dog ikke ret meget af pulver og sammen med den stærkt krydrede sovs, blev en eventuel grim efstersmag dulmet.
Der var også meget langt mellem både kød og gulerødder, men det kød, der dog alligevel havde fundet vej til min portion, var da rimelig mørt uden dog at være fantastisk.

Alt i alt er Dansk Gullash fra Danish Prime en middelmådig dog velsmagende ret, der udfylder sit mål og mætter. Ud fra standarden fra Danish Prime ligger den i toppen af skalaen. Det er bare en skam, at Danish Prime indtil nu har befundet sig i den absolutte bund af de retter, jeg har været igennem.

Den endelige karakter lander i de middelmådige og til en pris på så tæt på en tyver man kan komme, ville jeg nok vælge to cheeseburgere i stedet for, havde de ligget ved siden af.

57.00kr/kg

Reklamer

~ af wozny på april 23, 2010.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: