Kitchen Joy Panang Karrykylling med jasminris

Den lokale Netto havde for et stykke tid siden slagtilbud på Thai-Cube retter til en flad tier stykket og med en reklametekst som “kåret til den bedste færdigret” anså jeg det ikke for at være en større risiko at kaste Kongens mønt efter et par stykker.

Retten kommer i en papkarton af samme størrelse som dem, man kan købe is i, så min første indskydelse var, at den godt nok ikke så stor ud.
Tilberedningen var legende let. Kun plastikken udenpå skulle fjernes, hvorefter bøtten røg i mikrobølgeovnen. Der blev foreslået 4-6 minutter, hvorfor jeg valgte 5 og ventede. Bortset fra at papkartonen havde sat sig fast på ovnens glas-drejeskive, var der ikke nogle knuder ved tilberedningen.

Med storte forventninger blev papkassen åbnet og som i en kinesisk æske var der nu to æsker indeni. Én med sovsen ovenpå og risen dampende var nedenunder. Dvs at retten nu rent faktisk kunne anrettes på en tallerken skulle man ønske det.
Jeg valgte dog den lette løsning og kom sovsen over risene og spiste direkte af papæsken.

Retten ligger i den milde del af tailandske retter, men var fuld af smag. De store kyllingestykker var saftige og velsmagende og selv om det ikke så ud af meget, var der dog rimelig meget kød. (Varedeklerationen oplyste om ca 20% kylling hvilket er 70-80g). Risene var rettens svageste punkt, da mange var knækket og lidt bløde og kedelige, men sammen med sovs og kød, var det helt i top.

Der er ikke en finger at sætte på smagen. Tilberedningen er let og der er mulighed for at anrette på en tallerken, men det mættede ikke nok, og til en normalpris på kr19.95 ligger den i den dyre ende.

Thai-Cube er dog stadig et fremragende produkt og thailandske færdigretter har yderst sjældent skuffet.
Thai-Cube er fremstillet af CB Food i Bangkok.
28.57kr/kg (57.00kr/kg)

~ af wozny på april 30, 2010.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: