Cully & Sully kyllingesuppe

Vintertid er suppetid, og heldigvis dukker der stadig nye aktører op på færdig/hurtig-retmarkedet.
I den lokale Faktabiks stod der, for et stykke tid siden en uanseelig bøtte i køledisken, der viste sig at være en kyllinge/grønsagssuppe fra et firma, der må have hentet inspiration fra X-files, Cully & Sully. Da sidste salgsdato nærmede sig var prisen sat ned til en femmer i modsætning til de normale  kr 20.

Da suppen stod på køl, regnede jeg md at jeg kunne opvarme suppen direkte i skålen. Den viste sig dog ikke at være mikrobølgesikke, så så blev jeg da så klog.
Efter at have hældt den varme suppen over i en anden skål var den klar til at spise.

Suppen havde en meget fin konsistens og her menes fin som blendet. Det kan jo både være godt og skidt. Jeg vil gerne have en smule mere indhold, så man kan se, hvad man spiser, men nu var den altså sådan.
Suppens gule farve kunne få én til at tro, at den havde en kraftig karrysmag, men den udeblev totalt. I det hele taget smager den ikke af ret meget, men heller ikke dårligt og den giver både en smule varme og en mæthedfornemmelse.

Cully & Sully kyllingesuppe er en lækker lind kvalitetssuppe, der dog mangler noget smag. Den var helt klart den femmer værd jeg gav for den. Den er nok også 20 kr værd, da den er så godt som hjemmelavet og jeg har efterfølgende købt nogle ekstra, frosset dem ned og spist dem senere, hvilket ikke er gået ud over den meget svage smag.

Cully & Sully kyllingesuppe er produceret at Cully & Sully i Irland og købt i Fakta.

50 kr/kg (12,50 kr/kg)

Reklamer

~ af wozny på oktober 25, 2010.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: