Tagliatelle med tomat-basilikumsauce

Som lovet skulle jeg også prøve den anden variant af semifrisk pasta med sauce og nu hvor sidste salgsdato nærmede sig var prisen sat ned til det halve, hvilket jo absolut ikke gjorde noget.

Tilberedningen blev overstået ligesom sidste gang, og igen blev man på den positive side overvældet af mængden af mad (Portionen på tallerknen svarer til godt det halve) og skuffet over, hvor besværligt det er at håndtere en glohed plastpose, mens man klipper hul i den for at kunne hælde næsten kogende sovs ud af den.

Saucen, der skal gøre det ud for rettens eneste smag, var en anelse på den syrlige side, og selv om den var en anelse mere interessant end singlesovs (ketchup), så bliver det bare for ensformigt og kedeligt, når man skal tygge sig igennem en stor portion.
Selvfølgelig er det et udmærket produkt, hvis man er vegetar, men tomat-basilikumsaucen mangler noget fyld, som heldigvis var i Carbonara-varianten. Til gengæld kan man ikke benægte, at det er billigt, og at der er rigeligt til at blive mæt af.

Tagliatelle med tomat-basilikumsauce er ikke så god som Carbonara, men bedre end andre pastaretter med tomatsovs. Og for dét skal den have en middelkarakter.

Tagliatelle med tomat-basilikumsauce er købt i Netto for en skinnende 10´er pga den begrænsede holdbarhed og fremstillet af Steinhaus GmbH i Tyskland

28,57 kr/kg (14,28 kr/kg)

Reklamer

~ af wozny på december 11, 2010.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: