Oksegullasch med pasta

Trangen til at prøve nyt indenfor færdigretter bragte mig denne gang til et lille stykke Tyskland i form af Aldis storebror Lidl.
I frysedisken fristede et farvestrålende foto af en pastaret, der skulle gøre det ud for oksegullash. Dog havde jeg mest fået denne ret med kartofler i forskellig stadier af udsmattethed, men det skulle da prøves.

En særdeles robust beholder med en smart udseende damptrykventil på låget, der gjorde det ud for de huller, man normalt bare prikker med en kniv, lovede godt for kvaliteten, og retten så da også ud til at befinde sig godt i selskab med  mikrobølgerne, der gjorde sit til at ophidse rettens vandmolekyler.
Efter godt 10 minutter var retten varm og klar til at gå i lag med.

Det skulle dog hurtigt vise sig, at førstehåndsindtrykket var helt skudt ved siden af.
Pastaskruerne var, som forventet, ganske neutrale og det er meget svært at ødelægge dem. Sovsen smagte kun stærkt og resten af ingredienserne havde en typisk storkøkkensmag. Det vil sige, at der var meget stor forskel på de enkelte stykker. Noget af det sparsomme kød var mørt, dog uden smag. Andet var sejt og noget tredie smagte kedeligt af frost. Det samme gjorde sig gældende for de ligeså sparsomme grønsager, der mest bestod af peberfrugt, hvor nogle stykker var sprøde, andre udsplattet og andre igen næste rå.

Alt i alt var oksegullash med pasta ikke værd at spise, og ikke overaskende er dommen klart under middel.

Oksegullasch med pasta er fundet i Lidl til så tæt på en 20´er man kan komme og produceret af Jünto Tiefkühlkost i Tyskland.

44,33 kr/kg

Reklamer

~ af wozny på januar 11, 2011.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: