Findus Kalkun Cordon Bleu

Men fare for at gentage mig selv: “Jeg er endnu ikke blevet skuffet over Findus” Derfor lod jeg mig friste af Kalkun Cordon Bleu fra frysedisken i Rema 1000 til tilbudspris kr.15, på trods af at jeg ikke er meget for kalkun.

Tilberedningen gik let. Huller i folie og en snurretur med tilhørende stråler med meget høj frekvens.

Måltidets hovedingrediens var et stykke trist ost omsvøbt med et pre-friteret kalkunstykke, og det bliver desværre til en kedelig blød og ret smagsløs oplevelse når det bliver varmet op. Som tilbehør var der ærter og kartoffelsbåde, er lå og sejlede i den rødlige tomat/paprika-sauce, hvilket havde gjort dem temmeligt bløde.

Kalkun Cordon Bleu bliver solgt med et lækket indbydende billede på forsiden af retten præsenteret på en måde, der er umulig at genskabe med de ingredienser, der bliver leveret i plastbakken, men Findus har også sat et lille billede på bagsiden med teksten:”Sådan ser den frosne ret ud”, og det stemmer faktisk fuldstændig overens med virkeligheden, så “Thumbs up” til dét initiativ.

Alt i alt var Kalkun Cordon Bleu en ret kedelig oplevelse, der dog ikke smagte decideret grimt blot ikke af ret meget, men der var nok, den var billig og man blev mæt.
Som færdigret i almindelighed ligger Findus´ Kalkun Cordon Bleu stadig i den bedre ende, men den egner sig bare ikke til optøning og opvarming i mikrobølgeovn fremfor friture eller stegning på pande og det bliver til en middel karakter, og nok ikke en ret, jeg vil prøve igen.

37,50 kr/kg

Reklamer

~ af wozny på januar 27, 2011.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: