Q´soup karry

Den stride frost indbyder til varm og velsmagende suppe, og hvis man ser reklamer, er det svært at finde andre end Mou. Heldigvis havde min lokale Netto fået en ny aktør, Q´Soup, der ganske anonymt lå i frostdisken til introduktionspris på en gylden 10´er.

Suppen er frosset i mindre stykker, hvilket nok er smart, hvis man skal dele posens indhold, men knap så smart, når man som mig, vil have det hele på én gang. Tallerknen var med top på, da jeg overlod i magnatronens varetægt.
Efter 3 minutter skulle der røres rundt, og her så det alt andet end indbydende ud. Frosne klumper, lidt is og en plumret vædske fik en røretur med skeen i håb om, at mikrobølgerne kunne udføre nogle mirakler i de efterfølgende 4 minutter inden retten var varm nok.

Det endelige resultat var dog ganske opløftende. En fyldig suppe med en mild karrysmag, der ikke havde en voldsom eftersmag var ledsaget af en smule  kyllingekød og lidt ris. Kødet var sparsomt og smagte lidt kedeligt, men var klart bedre end forventet.

Q´soup karry var dog en fremragende suppe på trods af enkelte minusser og et godt køb til den lave pris. Jeg har set Q´soup andre i bl.a. Føtex og den højeste pris har været kr.17.95, hvilket suppen også er værd, og Q´soup ligger klart i den bedste ende.

25,00 kr/kg

Reklamer

~ af wozny på januar 31, 2011.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: