Q´ Soup Tom Kha

Q´Soup er blevet en fantastisk oplevelse, og da Føtex havde nogle andre varianter end den lokale Netto og så til en 10´er på tilbud, var jeg ikke sen til at prøve Q´ Soup Tom Kha.

Tom Kha er en traditionel thailandsk suppe med grønsager, kylling og kokosmælk. Efter en kort opvarmning i mikrobølgeovnen, hvor jeg dog lige tog en pause og rørte rundt i suppen var den både varm og indbydende. Store saftige stykker kylling svømmede rundt blandt frisk-udseende grønsager.
En mild smag af kokosmælk tager det skarpe af smagen og får suppen til at fremstå behageligt krydret uden at være for stærk. Uheldigvis indeholder retten også, ganske traditionelt, citrongræs, der har en struktur som at spise træfibre eller trævlede asparges. Det er muligt at citrongræs tilfører smag, men det må være muligt at lave det i pulverform, så man slipper for de stive græsstrå.

På pakkes står der, at posen indeholder 2 portioner, hvilket nok vil gøre de 340 g til en forret for 2 personer. Jeg havde dog ingen skrupler med at spise det hele selv.

På trods af det lille fejltrin med citrongræs er Q´Soup Tom Kha stadig en fremragende suppe, der er let at tilberede og delikat at spise og ikke overraskende fortsætter Q´Soup sin sejrsgang med nok en variant i den bedste ende af færdigretskalaen.

29,41 kg/kg

~ af wozny på februar 26, 2011.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: