Q´ Soup Kartoffel og porre

Efter et par rigtig triste oplevelser så jeg mig nødsaget til at falde tilbage til noget, der endnu nu ikke har skuffet – nok en variant af Q´ Soup, denne gang med kartoffel og porre.

De frosne terninger blev arrangeret i tallerken og efter godt 7 minutters snurretur i mikrobølgeovnen med et pitstop ved 4-minuttersmærket, hvor der blev tid til lidt omrøring, var suppen varm.
Den fesen-grønne suppe havde beklageligvis en vis lighed med maling, sådan som den lå dér i den dybe tallerken og er indtil nu den mindst indbydende af de varianter, jeg har prøvet.

Suppen var dog tyk og fyldig men ikke med den store smag. Ligeledes var mængden af store stykker porre meget begrænset og taget i betragtning af, at kartoffel/porresuppe nok er den nemmeste ret at tilberede fra bunden af, var den en smule skuffende.

Q´ Soup Kartoffel porresuppe gjorde med sine 400 g det dog så rigeligt ud for et måltid – varmt, mættende, anderledes end boullionsuppe og stadig i en klasse for sig, men  selvom jeg er helt himmelfalden over Q´ Soup, så får denne variant kun en middelkarakter pga udseende, svag smag og manglende porrestykker.

Q´ Soup Kartoffel porresuppe er købt i Føtex på tilbud til en 10´er.

25,00 kg/kg

Reklamer

~ af wozny på marts 14, 2011.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: