Findus Kylling og Chorizo

Jeg har altid været svært glad for retterne fra Findus. De hører ikke til de billigste, men sørger for det meste for, at sætte kvalitet over kvantitet. Derfor var jeg da også tryg ved at snuppe en pose med Findus Kylling og Chorizo fra Faktas frysedisk. De onde mennesker fra discountbiksen havde dog skjult prisen, så de 40 inflationsramte kroner jeg måtte op med for et kilo frossen panderet var, hvad jeg må betragte som i den dyre ende, men der var mad nok til to, så det gik lige an.

Retten fik den lange tur på panden og var efter 10-12 minutter klar. Retten var klart mest præget af kartoffelbåde foruden en smule af det lovede kylling og Chorizopølse, der vel mest må betegnes som en mellemting mellem en grillpølse og en salami. Dertil en smule tomat, løg og noget ikke nærmere definerbar, der godt kunne have være champignon, bortset fra at det ikke var nævnt som ingrediens. På posen nævnes at panderetten, skulle have en cremet tomatsauce, hvilket var meget svært at få øje på.

Kyllingkødet var mørt og lækkert, hvilket var rettens absolutte plus. Kartoffelbådene var bløde på ydersiden, på trods af pandestegning og nærmest rå i midten. Det kan godt være, at nogen ville kalde det “bid” eller “al dente”. Jeg kalder det “utilberedt”. Pølsen var en anelse på den fede side, og da kartoflerne også var ret fedtede, vamlede retten efter få stykker.

Det er en skam at Findus, der ellers plejer at levere varen, denne gang er en skuffelse, når ellers mange ting peger i den rigtige retning, men en panderet med lidt eksotiske ingredienser.

Retten, der minder om én af Aldis billige panderetter, som jeg ikke har anmeldt, er kedelig, fedtet og uinspirerende. Der er for mange kartofler og for lidt kylling, når man tager prisen i betragtning. Jeg håber, det er en enlig svale mht. dårlig oplevelse fra Findus, og derfor får denne ret lov til at blive i middelkategorien med en advarsel hængende over hovedet.

40,00 kr/kg

Reklamer

~ af wozny på maj 16, 2011.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: