Knorr Gullaschsuppe

Suppe kan godt ske at blive en anelse forretsagtig, så i et håb om en smule mere fylde faldt valget denne gang på Knorr Gullaschsuppe, selvom prisen havde sneget sig helt op på kr.18.- hos Netto for den sædvanlige portion på 570ml.

Efter fire minutter i selskab med Mikro-Hans kunne den rygende varme suppe befries fra apperates indre. Den lidt blegrøde suppe havde et skær af fedtperler på  toppen, hvilket lovede godt.

Suppen var krydret uden at være meget stærk da løg og rød peber i strimler rent faktisk var med til at dæmpe smagen. De små terningformede stykker kød var lidt en skuffelse. Lidt sure og intetsigende. Heldigvis var der ikke så mange af dem. Suppens største plus var kartoffelstykkerne der stadig havde en smule bid, selvom de havde ophold sig i væske.

Igen er portionen i tallekenen svarende til lidt over halvdelen af posen indhold og ikke overaskende var der betydeligt mere fyld i den anden halvdel. Ikke at dét gjorde oplevelsen større.

Knorr Gullaschsuppe er en tynd kop the, der ikke har fyld nok til at virke som en hovedret og det kedelige kød er med til at trække ned i bedømmelsen. Det skal dog ikke benægtes, at Knorrs flydende supper både er billige og overvejende velsmagende. Der er dog bedre alternativer både blandt Knorrs øvrige produkter og hos konkurrenterne, der er bedre end denne.
Knorr Gullaschsuppe får plads i middelkategorien.

31,58 kr/kg

Reklamer

~ af wozny på maj 24, 2011.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: