Knorr Creamy Asparagus soup

Normalt indbyder sommeren ikke til færdigretter.

Heldigvis lader det danske sommervejr vente på sig, så jeg ikke behøver at finde det upassende at snuppe den sidste pose med Knorrs flydende supper fra skabet og sætte den til livs, mens jeg kigger ud på nok en regnbyge, der driver forbi.

Denne gang var det cremet aspargessuppe, der skulle prøves.
Lidt over halvdelen af posens 570ml fik plads på tallekenen, som derefter kom i mikrobølgeovnen. Knorr anbefaler 3 minutter på højeseste effekt, lidt omrøring og derefter yderligere 2 minutter.
Efter de foreskrevne 3 minutter spruttede suppen som flydende lava og truede med at tilsvine ovnens indre, så jeg nøjedes med at røre lidt rundt og servere.Den var ganske rigtig rygende varm og umulig at spise.

Suppen havde en let maling-agtig smag og smagte forbavsende lidt af asparges, der eller lå og svømmede rundt i den cremede masse. Ellers var suppen forbavsende kønsløs og ligegyldig. Aspargesstykkerne var af både den grønne og hvide slags og af meget svingende kvalitet. Nogle helt neutrale mens et par af det grønne var trævlede og umulige at spise, og dét trækker ned. Det var absolut ikke nogen stor nydelse. Kedelig konsistens og en ubestemmelig smag og svær at bruge mere spalteplads på.

Knorrs aspargessuppe er den ringeste af varianterne, jeg har smagt, og med de uspiselige aspargesstykker får den plads i skammekrogen i “under middel” .

Suppen blev fundet i Nettos tilbudsbur for et godt stykke tid.

23,68 kr/kg

Reklamer

~ af wozny på juli 18, 2011.

2 kommentarer to “Knorr Creamy Asparagus soup”

  1. Har lige købt en pose selv en pakke bacon kunne ikke rede det Smagte stadig af selvdød Odder ÆV:(

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: