Maxi Portion Mørbradgryde


Det kunne godt se ud som om , at Tulip/Steff Houlberg er de eneste, der laver færdigretter. Et besøg i Føtex fik mig i hvert fald til at investere i en Maxi Portion – denne gang i varianten Mørbradgryde med cremet paprikasauce og risblanding. Fint skulle det være.

Jeg har været moderat mere heldig med maxiportionerne på 450g end med de almindelige taberretter på 350g, for det synes, at de resterende gram er med til at tilføje lidt mere kvalitet, også selvom kiloprisen på de to, når man ser bort fra evntuelle tilbud, stort set er den samme.

Når man har befriet retten fra sit trygge paphyster står man med taberbakke mk.2. En plastbakke. hvor kød/sovs og tilbehør har fået hver deres lille indelukke. Foruden der muligvis gør opvarmningen letter, får der også retten til at se lidt mere indbydende ud.
Der er dog ikke noget nyt i tilberedningen. Lidt huller i folien inden den kunner overlades til beståling.
Da Tulip har valgt 650W som standardeffekt for mikrobølgeovne, kræver Mørbradgryde 11-12 minutters opvarmning. Det er var længere end så mange andre færdigretter, men absolut acceptabelt.

Da folien blev taget af og dampen slog én i møde, var manglen på duft overvældende. Jeg havde nok forventet én eller anden form for stærk, krydret eller røget duft fra sovsen, der var rig på rimelig store stykker gris. Risene havde fået selskab af nogle små stykker rød peber og fire meget små buketter broccoli.
De seperate ingredienser gjorde det let at øse retten op på en tallerken, selvom jeg nok ville have haft muligheden for at smække sovsen ovenpå risen, som man kender det fra flere risdesserter.

Manglen på duft var ikke noget tilfælde. Retten smagte som tungen ud af vinduet – og jeg prøvede det. Stille sommeregn var en større kulinarisk nydelse end mørbradgryde. Den eneste smag jeg fandt markant, var smagen af øfdyr. Hvis man nærlæser ingredienslisten, skulle der også være bacon i retten. Det var jeg ikke så heldig at finde.

Alt i alt lovede Steff Houlberg Maxiportion Mørbradgryde godt fra starten. Der var rigeligt med mad, men for mange minusser. Der var meget kød, som desværre ikke var mørt. Der var for lidt udover ris, og sovsen smagte af ingenting.

Hvis dette er standarden for retten, ville den komme i “under middel”-kategorien, men jeg vil lade tvivlen komme Tulip til god og kalde den middel.

46,56 kr/kg

Reklamer

~ af wozny på august 17, 2011.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: