Smart Cooking Millionbøf

Til en 10´er var det jo svært at sige nej til tilbudet om Smart Cooking færdigretter i Netto, selv om jeg ikke ventede det store, eftersom Smart Cooking er fremstillet af Jensen´s der også stod bag Uhmm..Millionbøf, der ikke var den største nydelse. Nu skal fordums fejltagelser jo ikke stå i vejen for nye tiltag, så jeg gav retten en chance.

Ligesom den anden millionbøf blev jeg mødt af to poser med hhv kartoffelmos og millonbøf, som man inden opvarmningen skulle prikke et par huller i. Det kan godt være lidt svært, hvis man står og svinger med en sløv gaffel, mens de blævrende plastikposer gør deres for at undgå deres skæbne, men til sidst lykkedes det.
På tallerken med poserne og en snurretur var uundgåelig. Der blev anbefalet 5-6 minutter, men efter 4½ boblede poserne så lystigt at sovs og mos stod i stråler ud af de nyeligt stukne huller.
Som tidligere var det særdeles smertefuldt at håndtere de kogende pose men også denne hurdle blev overvundet, så retten kunne “anrettes” på tallerkenen.

Mosen var blevet spiffet op med lidt rodfrugter bestående af gulerødder og selleri, hvilket gav en smule konsistens men ikke megen smag. Desværre var resten af mosen utrolig tynd – også tyndere end ellers hos Jensen´s.  Sovsen var rig på hakket kød og løg og havde en god smag og var rent faktiske tykkere end kartoffelmosen. Af de varianter af millionbøf, jeg har prøvet, er dette bestemt én af de bedste.

Smart Cooking Millionbøf var absolut en god investering til den flade 10´er jeg måtte punge ud med, for med 300 g sovs og 250 g mos er der rigeligt med mad. Som altid er kartoffelmosen med til at trække ned uanset hvor meget ekstra fyldstof producenten har tilført. Desuden er der ikke overenstemmelse mellem forsidefotoet og den faktiske ret, og det trækker selvfølgelig også ned, så jeg vil vurdere retten til middel, da der er mange muligheder for forbedringer.

18,18 kr/kg

Reklamer

~ af wozny på august 26, 2011.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: