Coquette Chop Suey

Da Lidl nu ikke ligefrem skuffede efter den sidste variant fra Coquette, købte jeg ind, så jeg nu har til de næste to indlæg, med yderligere to retter af dette mærke.

Nok en gang valgte jeg blot at prikke huller i folien inden de 6 minutters opvarmning i mikrobølgeovnen, og det virkede ganske fortrinligt. Da ris og kød med sovs var adskildt i plastbakken kunne jeg let anrette delene på tallerkenen, for at det kunne se lidt mere indbydende ud.

Coquette Chop Suey er en standard kinesisk/amerikansk ret med kød fra wok, grønsager og ris. Risene lugtede lidt støvet men smagte ret neutralt. Der var ret meget kød, som var flankeret hovedsagentligt af bambusskud og en smule rød peber. Sovsen var behaglig stærk, men smagen forsvandt hurtigt.  Kødet kan være både fra gris eller okse, men Coquette havde valdt den mest kedelige kødtype af alle – kalkun, der smagte af meget lidt.
Sammelingner man med pakkens foto, var sovsen nok mere markant i den faktuelle ret end den, de havde fotograferet.

Coquette Chop Suey er absolut spiselig med lidt kedelig og meget hurtigt glemt. Til gengæld er den billig og let at tilberede og gør de ud for et måltid, men det triste kød og fejlen på forsiden trækker ned og denne ret havner som sin forgænger og på en middel-karakter.

Coquette er fremstillet af Buss Fertiggerichte gmbh i Tyskland og fundet i Lidls køledisk til knapt 15 kr.

37,38 krkg

Reklamer

~ af wozny på september 11, 2011.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: