Vitasia Bami Goreng

Det er efterhånden rigtig lang tid siden, at jeg har prøvet en frossen panderet. Oftest er det en trist omgang, der i de fleste tilfælde er en fedtet affære, så jeg var da lidt skeptisk, da jeg snuppede en pose med Vitasia Bami Goreng fra Lidls frysedisk, men prisen på knap 20 kr for 750 g virkede bestemt fornuftig.

Pakken på de 3/4 kg virkede lidt for stor, så jeg vejede meget omhyggeligt halvdelen af, og kom de 375 g på panden, da en smule olie var blevet varm. For at retten ikke skulle brænde på, blev der rørt lidt rundt under opvamningen.
Tilberedningen gik let og hurtig, så efter 6-7 minutter var retten klar.

Første indtryk var positivt. Store stykker kylling lå blant båndpasta, røde og grønne pebre, bambusskud og kinesiske svampe.
Nogle af pastaet var dog en smule sejt eller ligefrem tørt. Peberne var ret neutrale og smagte mest som ærtebælg. Svampene var gummiagtige, men smagte dog lidt af svamp og bambusskudene var som de plejer. Kyllingestykkerne var faktisk det mest kedelige. De var tøre og smagte af frost. Retten som helhed smagte ikke grimt. Den smagte bare ikke af ret meget, og som så ofte før blev smagen mere bare fed fremfor smag.

På trods af det negative indtryk var Vitasia Bami Goreng dog et behageligt afbræk fra en lang række af mikrobølgeretter, som opfyldte det primære formål, nemlig med at gøre det ud for et let og billigt måltid, som jeg overaskende nok alligevel vil give en middelkarakter.

Vitasia Bami Goreng er produceret af Copack i Tyskland.

26,60 kr/kg

Reklamer

~ af wozny på september 30, 2011.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: