Danish Prime Dansk Bøf

Forleden havde Lidl et supertilbud på Danish Prime færdigretter. Kun 6.- kr per styk var prisen, så jeg snuppede et par stykker med hjem.

Første ret blev dansk bøf, der ankom dybfrossen i sin taberbakker med folie. Huller i folien og 8 minutters beståling på 70% var rigeligt til at opnå en uspiselig høj temperatur.

Kartoflerne var de ensartede industrirunde af slagsen, som man kender dem fra glaskartofler. De er møre, let melede og uden smag. Det kan være udmærket, hvis der bare er en god brun sovs til. Desværre er den medfølgende sovs næsten ligeså smagløs som de nyttige jordknolde, så det blev bare til tilbehør, der skulle overståes.
Da jeg nåede til hakkebøffen var mine forventninger derfor ikke store, men der havde jeg gjort regning uden vært. På trods af, at den havde været frossen og derefter opvarmet af en ikke særlig venlig mikrobølgeovn, smagte bøffen forbavsende godt og ikke tør som jeg havde forventet. Den var saftig og smagte af kød. Nogle små stykker bløde løg havde også fovildet sig ned i sovsen, men de var en anelse sure og absolut ikke et plus.

Når man kan købe en færdigret til blot seks kroner, så er det meget svært at være negativ, så selv med melede kartofler og sovs uden smag, så skal denne ret da have plads i middelkategorien og have stemplet “God til prisen”

Danish Prime Dansk Bøf er produceret af Tulip (som også står bag Mou og Steff Houlberg) og købt i Lidl.

17,14 kr/kg

Reklamer

~ af wozny på oktober 4, 2011.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: