Danish Prime Millionbøf

Tilbuddet i Lidl med færdigretter fra Danish Prime til 6.-kr, havde denne gang affødt varianten millionbøf, som jeg vil anmelde kort, da den er identisk med Tulip Livretter: Millionbøf, da begge er fremstillet af Tulip.

På pakken var tilberedningstiden angivet til ca 8 minutter ved 650 W effekt i mikrobølgeovnen. Jeg indtillede derfor min ovn til 70% i 8 minutter.
Om det var fordi, at min ovn havde en ydeevne på knap 1000 W, eller om millionbøffen bare var ekstremt frossen, da den blev sat ind, skal jeg være usagt. Under alle omstændigheder var sovsen kogende og boblende, mens industrimosen kun var lunken i midten, da de 8 minutter var gået. En smule ekstra beståling var nødvendig og retten var klar.

Hvis man kigger nøje efter på billedet af den færdige ret, kan man i øverste venstre hjørne se klar smørsovs ovenpå mosen. Det kan virke lidt klamt, men i disse fedtforskrækkede tider bør man nok  vælger at se det som flydende guld og et plus.

Selvom der ikke var så meget kød i millionbøffen var den velsmagende og næsten som hjemmelavet. Mosen var det velkendte og frygtede ensartede industriprodukt, der dog komplimenterede den brune sovs på fineste måde. Det lagt sammen med tilbudsprisen på de seks kroner sender Danish Prime Millionbøf op i førerfeltet.

17,14 kr/kg

Reklamer

~ af wozny på oktober 7, 2011.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: