Daloon Blomkål gratin

Daloon har været ensbetydende med forårsruller i mange år, men har heldigvis også andet at byde på, og da Rema1000 havde blomkålsgratin på tilbud til blot 15 kr, syntes jeg det var forsøget værd.

Gratinen lå dybfrossen i en papbakke, der skulle opholde sig i ovnens varme i 45-50 minutter, så der er ikke tale om en hurtigret. Der var simpelthen ikke anden udvej, end at væbne sig med tålmodighed og overlade retten til min miniovns rødglødende varmelegemer.
Da jeg ikke var 100% sikker på termostatens pålidelighed holdt jeg nøje øje med retten, da den nærmede sig de 45 minutter og turde ikke vente længere end 42 af skræk for at få brændt mad.

Det færdige resultat kunne man ikke sætte en finger på. Flot gylden skorpe og et brandvarmt indre. Blomkålen og kartoffelstykkerne var møre og lækre men smagte ikke af ret meget. Skinkekødet var desværre i strimler, hvilket heller ikke tilførte meget smag.

Daloon ved hvad de laver og gør det godt. Med en smule salt, peber og smørsovs eller lignende er blomkål gratin et fantastisk produkt, man skal bare huske at have god tid.
Daloon Blomkål gratin skal have plads i “over midel”-gruppen for til blot 15 kr er det et godt køb, som man godt må vente på.

33,33 kr/kg

Reklamer

~ af wozny på oktober 17, 2011.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: