Findus Oksekødssuppe med kødboller

Findus Oksekødssuppe med kødboller

Opløftet af sidste succes med suppe fra Findus greb jeg fat i en sand klassiker, Oksekødssuppe.

En deciliter vand skulle tilføjes den frosne suppe, der ligger som små stykker i plastposen. Derved kan de frosne grønsager og bolle ligge frosne ved siden af, så man ikke bare har én stor klump. Det gør tilberedningen meget let. “Thumbs up” til Findus.
Det tog kun syv minutters beståling at få retten op på den velkendte suppetemperatur.

Da jeg havde hældt den varme suppe op i en skål, for at peppe resultatet lidt op. Den klare suppe var pyntet med lidt fedtperler på toppen, og lignede klar suppe, som man kender den. Smagen af suppen var god, dog en anelse tynd. Grønsagerne bestod af gulerødder og selleri, men det var porrestykkerne, der syntes mest at komme fra porretoppe, som med deres seje konsistens dominerede. Ud over suppegrønt lå der 12-15 kødboller, der ikke adskilte sig væsentligt fra andre frosne kødboller.

Findus Oksekødssuppe med kødboller er ikke den værste suppe jeg har fået, men absolut heller ikke den bedste. Grønsagerne er ikke kogt ud, som man ellers ser, når de ligger støbt inde i suppeblokken fra ex. Mou, men er spøde og friske.
Desværre er der ikke ret meget fyld i denne suppe, og den er derfor ikke særligt mættende.

Findus Oksekødssuppe med kødboller er let at tilberede og til blot 5.- kr, er den et fund, men den må havne i “middel”-gruppen da der simpelthen ikke er mad nok.

Suppen er produceret i Sverige og fundet i Lidls frysedisk.

16,67 kr/kg

Advertisements

~ af wozny på november 3, 2011.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: