Findus Thai Red Curry

Tredie box fra Findus´ nye World Selection blev nok en asiatisk inspireret ret, Thai Red Curry.

 Jeg var efterhånden blevet helt ferm til at betjene papbeholderens ellers så drilagtige låg og fik snart et hjørne løsnet, så tilberedningen kunne forså i god ro og orden. Syv minutter senere kunne låget helt afmonteres så retten kunne indtages.

Det første indtryk var ikke overvældende, da mangosalsaen havde samlet sig i den ene side og lignede mest babymos. En mild krydret duft, var dog en formildende omstændighed og et lille plus.

To af denne rets ingredienser gik igen fra den sidste ret jeg prøvede, Indian Tikka Masala, nemlig basmatirisene og de nu velkendte slikærter. Igen var risene meget vandede og dette gjorde saucen, der skulle være en STÆRK rød curry sauce, til en temmelig tandløs affære, der ikke efterlader bare en smule eftersmag, som man kunne forvente. De stegte kyllingestykker var rigelige og saftige og retttens højdepunkt.

Findus Thai Red Curry lovede godt fra starten men er langt fra en stærk eller bare smagsfuld thailands-inspireret ret. Med kedelige vandede og for få grønsager i en temmelig neutral sauce, hvor kokosmælken var det stærkeste, kan den lige holde sige i “middel”-kategorien pga de gode stykker kyllingefillet.
Kampagneprisen på de 15.- kr er der ikke noget at sige til, og iflg Findus kan man gå fra bordet med god samvittighed, vel vidende at denne ret indeholder hele 96 g grønsager og frugt.

39,47 kr/kg

Reklamer

~ af wozny på november 14, 2011.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: