Findus Chicken Indonesia

Findus´ World Selection fortsætter ud i Robinson-ekspedition-område med sin Chicken Indonesia og jeg kaster mig frygtløst ud i oplevelsen.

Igen bestod den største udfordring i at løsne paplåget fra den farvestrålende og appetitindbydende emballage. Jeg sled og flåede i et hjørne og formåede at rive papbeholderen i stykker under låget, men hul kom der da. Syv minutters ventetid senere var jeg klar.

Portionen så ikke ud af meget, og den umiddelbare mangel på kylling ved første øjekast var et nedslående syn. Nogle ganske få, meget små bønner lå og henslægte sig på et leje af en gullig sauce i selskab med lidt gul peber og nogle skiveskårede vandkastanier. Findus havde nok en gang haft fat i sækken med basmatiris, der udgjorde bunden af beholderen, og glædeligt var det også her, at kyllingestykkerne havde gemt sig.

Kokos- limesaucen havde ikke den frygtede overvældende kokosmælksmag men var derimod rigtig lækker, og faktisk den stærkeste jeg havde prøvet i World Selection indtil nu, hvilket desværre ikke siger så meget.
De sidste gange har der været en smule væde i bunden af retten og risene har været en smule tørre. Denne gang var risene markant bedre og saucen var ikke tynd. Thumbs up.
Vandkastanierne, der har en konsistens som rå kartoffel, var med til at give fylde og komplimenterede de møre kyllingestykker fint.

Chicken Indonesia er en rigtig lækker mild ret med en svag chilieftersmag, og den får hermed stemplet “over middel”. Findus kører stadig kampagne på disse nye retter, så det er muligt at gøre et godt køb derude.
Jeg gav 15.- kr for retten i Rema1000 og er meget tilfreds.

39,47 kr/kg

Reklamer

~ af wozny på november 17, 2011.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: