Pasta med kylling i en cremet ostesauce

Man skal aldrig gå tilbage til en fuser, men man bør jo også vise storsind og give en ekstra chance. Derfor prøvede jeg igen en frossen færdigret fra Lidl, hvor en anden variant, oksegullasch med pasta, havde været en meget trist oplevelse.
Denne gang blev det en ret med den flotte titel af Pasta med kylling i en cremet ostesauce, der fik chancen.

Den indbyggede dampventil gjorde, at retten var klar til opvarmning umiddelbart efter det farverige papcover var blevet afmonteret. Ni minutter i selskab men mikrobølger satte ventilen på prøve, og den bestod.

Normalt tager jeg et billede af retten lige efter opvarmningen, men da der blev påpeget, at der skulle foretages en kraftig omrøring inden servering, fik den selvfølgelig en tur, så resultatet kunne blive efter foreskrifterne. Resultatet stemte rimeligt overens med forsidefotoet, så førstehåndsindtrykket var i orden.

Pastapennene havde stadig lidt bid, men var ret neutrale. Grønsagerne bestod af rød peber og squash, der gav retten lidt farve og nogle ret kedelige skiver champignon. De store stykker stegt kyllingebryst havde en god kødsmag og var ikke så kedelig, som hvis der var benyttet filet. Sauce var temmelig tynd og kendetegnende for hele retten var at den manglede salt. Det kunne man dog selv sørge for.

Pasta med kylling i en cremet ostesauce var ikke så dårlig som gullash-varianten, og med 400 g var der rigeligt med mad. Det var dog stadig en ret kedelig oplevelse så retten falder ned midt i feltet.

Retten er fundet i Lidl´s frysedisk til næsten en skinnende 20´er og produceret af Jünto Tiefkühlkost i Tyskland.

49,88 kr/kg

Reklamer

~ af wozny på december 6, 2011.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: