Quick & Easy Kylling i karrysauce

Andet bekendtskab fra Aldis kolonialafdeling blev Quick & Easy Kylling i karrysauce. Lidt huller i folien skulle gøre det ud for en form for sikkerhedsventiler mod det stadig stigende damptryk, men under opvarningen i mikrobølgeovnen beundrede jeg, hvordan den lille plastbakke næsten antog Hindenburgske dimensioner i løbet af de blot 3 minutter tilberedningen tog. Jeg slap heldigvis for en eksplosion og folien kunne trygt afmonteres.

Retten bestod af 169 g ris og 206 g sauce. Risene var hvide og pænt store og havde en god konsistens. Med lidt besvær blev saucen hældt over saucen, så jeg kunne blande retten, hvilket var fint nok. Karrysmagen var fin og kunne godt have været stærkere, men passede nok til de fleste. Ganke få grønsager havde fundet vej for tage rollen som det sunde. Lidt squash og gulerødder gav en smule ekstra fylde og en lidt syrlig smag til saucen. Kyllingestykkerne var store og smagte fint, og alt i alt var Quick & Easy Kylling i karrysauce en ganske god oplevelse.

Der, hvor retten haltede var, at den lige knap mættede nok til mig, og at forsidefotoet var taget på en dag, hvor kokken havde været særdeles gavmild.

Ved færdigretter er det vigtigt at det er hurtigt og let og dét er også lige dét som Aldis langtidsholdbare retter Quick & Easy slår sig på, men der er lige knap kød nok og lige knap smag nok, så Quick & Easy Kylling i karrysauce må få en hæderlig plads midt i puljen for en ret, der er let og god til prisen.

Quick & Easy Kylling i karrysauce er købt i Aldi for kr17,95 og produceret af Top Foods i Belgien.

47,87 kr/kg

Reklamer

~ af wozny på december 28, 2011.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: