Nice easy food: Thai Chicken Red Curry

I Kiwis frysedisk fandt jeg Nice easy food: Thai Chicken Red Curry. Denne mindede meget om Thai Cubes udgave af samme ret, men det skulle dog ikke afskrække mig fra at prøve, da jeg ikke var blevet skuffet over den anden variant fra Nice easy food.

Tilberedninger er, som de øvrige thailandske æsker, utrolig let. Af med plastikke og ind i maskinen, der med en bølgelængde på mellem 300 MHz og 300 GHz sørger for opvarmningen, i 7 minutter. På pakken gøres der opmærksom på, at opvarmningstiden kan variere efter ovnens styrke, og den kategori faldt jeg åbenbart indenfor. Efter 6 minutter lød det: “Houston, We have a problem” og “Abort! Abort!” da æsken stod som en ballon og hvæsede på det grufuldste, så jeg valgte derfor at afbryde opvarmingen.
Papbeholderen fik lige et minuts tid til at falde til ro, så jeg kunne håndtere den. Nu begyndte det kiruriske indgreb, hvor æske i æske skulle tages ud og indhold trylles frem. I bunden lå en ynkelig (65 g) klistret jasminris, som jeg valgte at lægge på tallerken. Kød og sauce lå i den øverste æske, som man jo var nødt til at pille ud først, med mindre man, ganske utænkeligt, kunne forestille sig, at saucen skulle være UNDER risen.
Retten blev efter bedste evne arrangeret på tallerkenen så den kunne indtages.

Den lidt klistrede ris var ret neutral, af jasminris at være, men når den blev blandet op med den ellers ret tynde sauce, der mest bestod af kokosmælk, blev den rimelig god. De få røde stykker peber bestod mest af sejt skind men så da pæne ud. Derudover stødte jeg på et lille stykke babymajs. Noget grønt bønneagtigt noget, der nok har været citrongræs. Noget grønt slasket noget, der smagte som spinat, men da det ikke stod på ingredienslisten, må det forblive et mysterium, og et lille stykke ananas. Heldigvis var det  kødet, der var mest af. Kogt skiveskåret kyllingekød af ubestemmelig karakter. Det kunne godt være bryst, men kunne lige så godt være maskinudbenet sammenmast kød. Men det smagte nu fint og med den stærke sauce var Nice easy food: Thai Chicken Red Curry faktisk en rigtig fin fædigret.

Nice easy food: Thai Chicken Red Curry koster lige under en blankpoleret 20´er og minder meget om Thai Cube af samme navn. Den er let og velsmagende og man kan sagtens lave en smule ekstra ris ved siden af, hvis det skulle være nødvendigt. Ikke overraskende får den plads i “over middel” kassen.

Nice easy food: Thai Chicken Red Curry er produceret i Thailand for A Frost i Ålborg og købt i Kiwi.

57,00 kr/kg

Reklamer

~ af wozny på januar 14, 2012.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: