Asia Green Garden Thai-suppe

Tredje og i denne omgang sidste variant fra Asia Green Garden blev Thai-suppe, der så lækker ud i sit stålhylster.

Den lidt grumsede og i første omgang ikke særligt indbydende suppe med sparsomt fyld blev varmet op på absolut hurtigste måde i mikrobølgeovnen og arrangeret i skålen for indtagelsen.

Thai-suppen virkede ret tynd og mindede meget om en ganske almindelig hønsekødssuppe i den stærke afdeling. Bortset fra strimlerne af rød peberfrugt, der mest bestod af skræl  og et par tynde skiver kinesiske svampe,  havde fyldet samlet sig i bunden. Ligesom i Bihun-suppen blev der benyttet glasnudler som fyld. I denne suppe var de dog ikke helt så gennemsigtige og lå bare og så lidt kedelige ud. Jeg gennemsøgte suppen for de 4,6% hønsekød, der iflg ingredienslisten skulle befinde sig i portionen – dog uden held. To meget små tørre stykker kød lignede ikke det, der blev lovet på dåsens forside, hvor der godt nok stod “serveringsforslag” med små bogstaver, men det burde da ikke indbefatte kødet.

Som en almindelig stærk suppe med en smule fyld var Asia Green Garden Thai-suppe et godt køb, men den snubler på målstregen med en alvorlig mangel på kød og havner derfor i “middel”-kategorien.

Asia Green Garden supper over én kam er smagfulde og billige supper, der desværre ikke holder hvad de lover, når man ser de appetitlige billeder på dåserne. Hvis man kan finde sig i dét, er de behagelige alternativer til kedelige boullionsupper i pulverform.

Asia Green Garden Thai-suppe er produceret af Buss Fertiggerichte i Tyskland og købt i Aldi til bare kr.8,95

22,38 kr/kg

Reklamer

~ af wozny på januar 25, 2012.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: