Quick & Easy Kylling i sursød sauce

Sidste variant af Aldi´s færdigretter fra kolonialhylden havde ligget og ventet i et stykke tid. Kylling i sursød sauce kan være en glimrende ret og nok ikke noget, jeg normalt ville gå i gang med fra bunden, så forventningerne var høje.

Ud af paphylsteret kom den foliebetrukne to-delte plasticbakke, der blot manglede et par huller inden den var klar til kun 3 minutter for fuld smadder i mikro-kokken. Strålerne havde tydeligvis en virkning, for ret hurtigt stod bakken som to sammenbundne balloner og hvæsede i ovnen.

Det var let at anrette ris og sauce, da folien sad lidt bedre fast midt på bakken så hvert rum kunne åbnes ét ad gangen. Dermed var scenen sat, og førstehåndsindtrykket var absolut godt. De hvide ris og den velkendte rødlige sauce komplimenterede hinanden fint, og den første mundfuld smagte fint. Risene var neutrale. Lidt støvede i smagen. Saucen var så hvinende sød, at jeg blev i tvivl om at der i virkeligheden var tale om en dessert. Kødet var mørt men så marineret af saucen, at det  bare smagte sødt. Det samme gjorde sig gældende får de få stykker grønsager, der havde forvildet sig ind i portionen.

Quick & Easy Kylling i sursød sauce var let og hurtig at lave, gjorde det ud for et måltid men var mere sød end sur. Til 17,95 kr skal den sammenlignes med knap to cheeseburgere, og der er kampem meget lige, hvorfor den havner i middel-kategorien.

Quick & Easy Kylling i sursød sauce er købt i Aldi for kr17,95 og produceret af Top Foods i Belgien.

47,87 kr/kg

Reklamer

~ af wozny på februar 9, 2012.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: