Findus Thaisuppe

Mens frosten slipper sit tag i 2012, blev det suppetid og den lokale Fakta havde for et stykke tid siden tilbud på Findus´ Thaisuppe.

Pakken var på 700 g løsfrossen koncentreret suppe, der ville blive til lidt over en liter færdig suppe. Derfor blev der meget praktisk to portioner, så jeg kunne prøve både mikrobølgeovnen og kasserollen til opvarmning.
I mikrokokken kunne de godt to deciliter vand tilsættes sammen med de frosne suppeterninger i en mikrobølgeegnet beholder. Med et stop ved fire-minutters-mærket til omrøring og en samlet tid på godt otte minutter var retten klar.
I kasserolle skulle vandet først bringes i kog, hvilket tog to minutter. Den frosne suppe kunne så tilføjes og resten af opvarmningen gik med en smule opvarmning. Denne metode tog også godt otte minutter.

Den nu skoldhede suppe smagte svagt af karry og chili og var uden at overdrive fremragende. Da jeg havde anretten den i en skål, tog det en smule tid inden man nåede ned til fyldet, der havde samlet sig på bunden. Det bestod af korte tynde stykker båndpasta og vandkastanjer,  der har en konsistens som ukogte kartofler, men uden ret meget smag. Fyldet var med til at give en mættende fornemmelse, og jeg fandt den portionen som tilstrækkelig til at gøre det ud for et måltid.

Findus Thaisuppe er let og hurtig at tilberede og har er rig på smag og tilstrækkelig på fyld og kommer derfor i “over middel”-gruppen.

23,05 kg/l

Findus laver også Gullashsuppe i 700 g poser og den smager som den jeg har anmeldt i enkeltportion.
Se også:
Findus gulerod- og pastinaksuppe

~ af wozny på februar 19, 2012.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: