Minimiddag Chili con Carne

Efter et par triste anmeldelser søgte jeg efter nye retter og faldt over to varianter på køl hos Netto. Minimiddag Chili con Carne så spændende ud og til en nyslået tyver lød det rimeligt.

Efter at have perforeret folien skulle den iflg pakken blot have tre minutters karruseltur i mikrobølgeovnen. Den var ikke overvældende varm, da den kom ud, men dog spiselig.

Retten bestod af en rimelig portion basmatiris, der var en anelse våde og uden smag. Øvrige grønsager var en smule majs og lidt bønner. Begge dele smagte, som man kunne forvente, men virkede ikke så friske, som man kunne have håbet på med en ret fra køl. Køddet var meget findelt i sovsen, der også indeholdte lidt rød peber og nogle få små brune bønner. Den smagte fint og var rimelig stærk. En grøn chili lå skødesløst henslængt over risene, men var nok mest til pynt.

Minimiddag Chili con Carne var ikke udstyret med noget forstyrrende papcover, så man kunne se, hvad man købte, og dét var absolut et plus. Desværre var de 280 g lige lidt nok til at gøre det ud for et større måltid, hvilket ordet “minimiddag” selvfølgelig også indikerede.

Måltidet var let at lave og så indbydende ud, men der var for lidt bid i grønsagerne, for lidt kød og bønner i sovsen og for meget vand i risen. Ud over at smage stærkt var det lige kedeligt nok og derfor havner denne ret også temmelig anonymt midt i feltet.

Minimiddag Chili con Carne er købt i Netto og fremstillet af Kai Due A/S  i Valby.

71,43 kr/kg

Se også

Findus Chili con Carne (frossen)

Coquette Chili con Carne (køl)

Reklamer

~ af wozny på marts 23, 2012.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: