Minimiddag Bolognese

Nettos kølede færdigretter var en kærkommen chance for at prøve noget nyt og forhåbentligt bedre. Minimiddag Bolognese så lige som Chili con Carne, som jeg prøvede sidst, ganske indbydende ud.

Efter kun tre minutter var retten denne gang rygende varm.

Retten duftede lidt som millionbøf og hverken af hvidløg eller tomat som man kunne have forventet. Fire bønner og en smattet og meget varm cherrytomat må have gjort det ud for pynt, da jeg ikke erindrer at bønner skulle indgå i den originale opskrift. Bønnerne var dog fine og velsmagende og blev fortærret først.
Tilbage var nu båndpastaen, der også var meget varm, en anelse fugtig og ret neutral. Kødsovsen, der skulle have været rettets højdepunkt, var en ret fedtet affære. Det meget finthakkede kød gav hverken smag eller konsistens og selvom jeg sørgede for at blande delene, så vamlede retten inden jeg nåede at blive mæt. Det smagte dog ikke grimt, jeg havde bare meget svært ved at føle suset fra Bolognas solbeskinnede landkøkken.

Når man så havde gnasket sig igennem denne ret, og man så var i tvivl om der nu var æg i nudlerne eller ej, så var det bare en skam for indgredienslisten på pakken var trykt på varmefølsomt papir. Det er ikke smart.

Minimiddag Bolognese er mest millionbøf med pasta i en fin pakke og er både for dyr, for fedtet og for ligegyldig og kan ikke kæmpe sig ud af “under middel”-gruppen

Minimiddag Bolognese er købt i Netto og fremstillet af Kai Due A/S i Valby.

71,43 kr/kg

Se også

Minimiddag Chili con Carne

Quick & Easy Pasta Bolognese

Findus Pasta Bolognese

Frigodan Pasta Bolognese

Reklamer

~ af wozny på marts 30, 2012.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: