Det hurtige køkken – Svensk Pølseret

Jeg er en rigtig stor fan af Svensk Pølseret, som jeg har lavet utallige gange, og blev derfor glædelig overasket, da Nettos frysedisk var blevet beriget med denne færdigret.

Det hurtige køkkens taberpakke i pap blev hurtigt punkteret og hensat i den elektriske mikrodjævel til opvarming. Hele ni minutter ved 650 W for en ellers ikke særlig stor portion syntes som temmelig meget og efter otte minutter, hvor folien stod som en bobbel over papbakken tillod jeg mig at frigøre den fra dens betråling.

Retten var rigelig varm. De blege kartoffelskiver udgjorde en markant del af resultatet (iflg ingredienslisten 114 g). Nogle ret tynde skiver lysebrun pølse kunne vel samles til en enkelt tynd bayersk pølse havde gemt sig i kanten. Sidste hovedbestantdel var den meget kedelige rødlige sovs.

For at starte med det bedste. Pølsestykkerne var rettens eneste højdepunkt. De smagte let røgede, men var alt for små og enkelte ret tørre. Enkelte af kartoffelsskiverne var ikke gennemkogte og resten smagte af ingenting. Det var dog intet imod den på pakken angivne tomatsauce, der mest smagte af alt for tynd ketchup.
Hvis man laver et simpelt opslag på Svensk Pølseret kan man se, at der mangler løg og paprika, hvilket kan forklare den manglende smag i Det hurtige køkkens udgave af denne ret. Hvorfor de har undladt at komme det i, er mig en gåde, for det kan ikke være mange ører, de har sparet.

Én ting havde de dog fået rigtigt. Retten så fuldstændig lige så kedelig ud i virkeligheden som på forsidefotoet. Det har efterfølgende ikke været mig muligt at finde noget andet billede af svensk pølseret  på Nettet, hvor kartoflene IKKE var sovset ind i tomat.

Det hurtige køkken – Svensk Pølseret er kort sagt en skuffende og ringe oplevelse og havner med et brag i “under middel”.

Retten er fundet i Netto til knap kr 15.- og produceret af Normeat, som også er en en del af Tulip.

49,83 kr/kg

Reklamer

~ af wozny på april 5, 2012.

2 kommentarer to “Det hurtige køkken – Svensk Pølseret”

  1. Kan kun bakke dig op. Mage til makværk skal man lede længe efter, og skaberne af dette “mesterværk” burde tvangsindlægges til at spise det.

    Jeg har heldigvis kun givet 10 kr, men så desværre købt to pakker, i Netto.

    • Det er også lige netop derfor jeg laver denne blog. Målet er, at det bliver lige så almindeligt at søge anmeldelser på færdigretter, som på film, bøger eller musik.
      Man har vel lov til at sigte højt 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: