Findus Dagens Frikadeller med Rødkål

Findus har kun sjældent skuffet mig, så da Lidl havde tilbud på frikadeller med rødkål til 15 kr mente jeg, at det var en sikker vinder.  Findus havde valgt at advare eventuelle småspisere på forhånd og stemplet emballagen med “Bemærk!390 g”. Denne pakke lå derfor mellem de egentlige store portioner på 450 g og de almindelige på 300-350 g.

I stedet for de sædvanlige huller i folien blev der denne gang anbefalet er snit inden den velkendte papbakkes tur i mikrobølgeovnen, og dét turde jeg selvfølgelig ikke fravige. Efter 7 minutter plus et minuts “modning” var den klar.

Der var intet overdådigt over det færdige resultat, der ledte tankerne hen på gammeldags institutionsmad. Maskinskrubbede kartofler lå og gnubbede sig op af lidt rødkål, som man kender fra glas, og tre standard industrifrikadeller lå henkastet i en lysebrun sovs.
De fleste af kartoflerne var melede, tørre og uden smag, og den eneste, der havde smag,  smagte dårligt. Rødkålen smagte kun surt, men der var heldigvis ikke meget af den. Dellerne var meget finthakkede og derfor uden struktur og smagte mest af salt. Flødesovsen var melet og smagte kunstigt og udefinerbart.
Alt  alt var det en befrielse, da jeg endelig var færdig. Retten gjorde det ud for et måltid. Bare ikke et ret godt et af slagsen.

Findus Dagens Frikadeller med Rødkål er nok én af Findus´ ringeste retter, fordi de har prøvet at tage en klassisk dansk ret, som alle ved hvordan burde smage. Det er dog ikke nogen formildende omstændighed, da alle dele i denne ret er ringe, og man derfor ikke ville kunne erstatte en enkelt del, for at gøre den spiselig.

Findus bør ændre deres emballage og påtrykke “ADVARSEL! 390 g” alle andre burde bare gå udenom. I skammekrogen med den.

Dagens Frikadeller med Rødkål er købt på tilbud i Lidl og produceret af Findus, der ikke har skrevet hvor.

38,46 kr/kg

Se også

Maxi Portion Mørbradgryde

Big Box Frikadeller

Findus Kylling i Karry

Reklamer

~ af wozny på maj 24, 2012.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: